Tornaveus

Una sonoritat realment sorprenent. Un ambient sonor creat exclusivament a partir de les veus de tradició mediterrània.

Veus retrobades truquen amb força a la porta de la memòria. Un camí de cançons per descobrir sensacions que desconeixeu o per reconèixer les que us són més properes.

Tornaveus és un grup de polifonia tradicional catalana format per investigadors sobre músiques de tradició oral, que han treballat arreu dels territoris de parla catalana. Han traslladat al seu espectacle els cants, les fórmules polifòniques i les maneres de cantar que han extret dels resultats sobre les seves recerques de camp.

Les veus de Tornaveus –la de Jaume Ayats, Heura Gaya, Anaís Falcó, Iris Gayete i Ester G. Llop– es reuniren per primer cop a finals del 2011. Des d’aleshores han participat en festivals i concerts arreu de Catalunya, el País Valencià, la Catalunya del Nord, Occitània, el País Basc i Sardenya. Ara, aquest 2018, presenta el seu primer treball discogràfic, “Tornaveus”, de propera aparició al mercat, i prepara una gira pel país i alguns concerts a Occitània i Lituània.

Tornaveus participa regularment en trobades de divulgació de la música tradicional i imparteix tallers de cant i d’instruments que acompanyen la veu.

 
Cantar a veus, sense instruments, immersos en el so, l’emoció de cantar junts.
 
Més info: www.tornaveus.cat