Notícies

07/18

La Cobla Catalana dels Sons Essencials va participar a l’Smithsonian Folklife Festival de Washington

IMG_9194

Catalunya i Armènia són els països convidats d’enguany, i hi van participar amb una àmplia representació de les mostres identitàries del país, fallaires, castellers, geganters, etc. La Cobla Catalana dels Sons Essencials va oferir dos concerts al Kennedy Center Millenium Stage i a l’Evening Concert. Així mateix, la formació acompanayarà musicalment totes les manifestacions artístiques catalanes del Festival.

+ info

 

 


09/18

Tornaveus, al Vilnius Festival Internacional de Folklore “Pokrovsky”

1WhatsApp Image 2018-02-25 at 2.00.00 PM

Tornaveus serà present com a representació catalana al Festival Internacional de Folklore de Vilnius, Lituània, del 10 al 14 d’octubre, del 10 al 14. Polifonies catalanes mostrant les cançons pròpies d’un país cantades amb harmonies i petites percussions mediterrànies.

+info

 


06/18

Criatures, al Cicle de música de Saint-Péran (Bretanya) l’abril del 2019

criatures -DSC03130-Montse Capdevila_b

Criatures, el duet guanyador del Concurs Sons  2016 i formació amb una llarga trajectòria ben intensa el 2017, continua la seva gira del disc Taumàtrop i prepara nous temes per al nou CD. La formació ha estat seleccionada per actuar a Bretanya (França) la primavera del 2019.

+info

 

 


06/18

Miquel Gil prepara nou CD per a l’hivern entrant

00.MiquelGilEl músic valencià Miquel Gil prepara nou treball discogràfic després de cinc anys amb projectes d’alta intensitat i diversitat. El nou CD, que es titularà “Geometries”, preveu molta heterogeneïtat i una desena de temes nous, tots ells amb molta força i singularitat.

+info