Cobla dels Sons Essencials

NOU ESPECTACLE: “LA MORENETA: Entre la rumba i el rock’n’roll”

GERMÀ NEGRE + SONS ESSENCIALS

Sons Essencials i Germà Negre s’uneixen en una fusió entre la rumba i el rock’n’roll, amb una tímbrica de cobla i un repertori esporogen que farà de l’espectacle una festa. Perquè amb la rumba de tots omnipresent trobem la Moreneta: que vetlla pel bon ritme i la presa de terra de la festa.
Una actuació conjunta en la qual tot s’hi val, una magna fira d’intercanvi sonor, una festa per sentir, submergir-s’hi i remenar, perquè són temps de “Molt de porc i poca salsitxa”, però… “Si són flors floriran”. Els instruments de cobla de Sons Essencials són la tímbrica per explorar en la nova manera de sentir, i així ho fan, sense complexos, al costat de Germà Negre en aquesta ocasió per oferir una fusió entre la cançó popular, la improvisació amb instruments de cobla i els gèneres propis que conviden a ballar i moure’s amb l’esporogènica a flor de pell, perquè amb La Moreneta, tot s’hi val.


Marcel Casellas: contrabaix, veus i direcció; Adri Dilmé: acordió diatònic, veus; Adrià Estarriola: violí , mandolina; Ferran Roure: tenora, saxo; Aleix Pagès: baix; Adrià Mateos: bateria; Jordi Campos: tible, barítona i saxo; Alfons Rojo: guitarra; Toni Rocosa: tenora, clarinet; Pep Moliner: fiscorn i trombó; Pere Olivé: percussions; Joan Moliner: flabiol i tamborí; Ivó Oller: trompeta; Xarli Olivé: bateria; Heura Gaya: veu i gralla


GIRA 2020 SI SÓN FLORS, FLORIRAN

Tradició i innovació, so i improvisació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

©Sílvia Poch

 

Un so únic, singular, diferent   + info